Kanapių sėklos, nelukštentos
Vartojant nelukštentas kanapių sėklas išvalomas žarnynas ir pašalinami toksinai iš organizmo, kadangi būtent lukštas valo žarnyno sieneles. Nelukštentose sėklose daugiau mineralų, ląstelienos, ilgesnis jų tinkamumo vartoti terminas.
Norint dar ryškesnio skonio, rekomenduojame sėklas paskrudinti sausoje keptuvėje. Kaitinkite 3–5 minutes, kol pajusite malonų aromatą.
Puikiai dera: karštos bulvės su apkeptomis bei sūdytomis kanapių sėklomis; pasigaminti kanapynę, gardinti salotas, jogurtus.
Sudedamosios dalys: 100% natūralios nelukštentos kanapių sėklos.
Kilmės šalis: Lietuva/Lenkija/Ukraina/Kinija
Laikyti švariose, gerai vėdinamose patalpose. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 1753 kJ/424 kcal: riebalų 30 g, iš kurių sočiųjų 3g, mononesočiųjų 3g, polinesočiųjų 24g, iš kurių Omega-3 10g; angliavandenių 1,5g, iš kurių cukrų 1,5 g; skaidulinių medžiagų 24g; baltymų 25g; druskos 0g.