Baltosios pupelės
Baltosios pupelės yra produktas, turintis daug maistinių medžiagų, nes jose gausu skaidulų ir baltymų, įvairių mikroelementų, įskaitant folio rūgštį, magnį ir vitaminą B6, šaltinis.
Naudojamos sriuboms, troškiniams, salotoms bei kitiems patiekalams.
Prieš verdant rekomenduojama mirkyti, geriausia – per naktį. Paruošimas: perplauti ir virti apie 60min vis pamaišant. Pagardinkite druska ir patiekite.
Sudedamosios dalys: Pupelės baltos spalvos. Smulkios.
Sudėtyje gali pasitaikyti RIEŠUTŲ, SOJOS bei GLITIMO pėdsakų.
Kilmės šalis: Etiopija
Energinė vertė: 376kcal / 1587 kJ Riebalai 1,6g; Sočiosios riebalų rūgštys 0,2 g; Angliavandeniai 60,00 g; Cukrūs 4,6 g; Skaidulų 15g. Baltymai 22,8g; Druska 0,00 g
Laikymo sąlygos Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 25°C.