Avižiniai dribsniai
Avižiniai dribsniai yra natūralaus, švelnaus skonio, todėl tiks tiek saldiems, tiek pikantiškeims patiekalams gaminti. Puikiai tinka košėms, kepamos duonos tešlai, sausainiams ar pyragams kepti. Įberkite avižinių dribsnių į smulkintą mėsą ir iškepsite labai sultingus ir purius kotletus.
Sudedamosios dalys: visų grūdo dalių avižiniai dribsniai. Produkte yra glitimo turinčių javų.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C
Kilmės šalis: Lietuva
Maistingumas 100 g produkto :Energetinė vertė – 1975 Kj/396 Kcal Riebalai – 7,6g, iš jų sočiosios riebalų rūgštys – 1,25g Angliavandeniai – 68,5 g, iš jų cukrus – 1,3g Skaidulinės medžiagos – 9,1g
Baltymai – 13,5g, Natris – 0,02 mg.