LA CHINATA ožkos sūrio su karamelizuotais svogūnais užtepėlė, 120 g
Pagamintas iš aukščiausios kokybės produktų ir išskirtinio pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus La Chinata. Intensyvaus ožkos sūrio skonio ir saldaus karamelizuoto svogūno skonio derinys suteikia unikalų skonį.
Puikiai tinka prie ant grotelių keptos mėsos arba ruošiant užkandžius. Dera salierų ar morkų pyragams, tepti ant duonos lazdelių ar krekerių…
Tai puikios kokybės gaminys improvizuotoms vakarienėms ar užkandžiams su draugais.
Kilmės šalis: Ispanija
Laikymo sąlygos: Laikyti kambario temperatūroje, vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo šviesos ir šilumos. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 5 dienas.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 148,7 kcal/616,8 kJ, riebalų 11,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,1 g, angliavandenių 4,6 g, iš kurių cukrų 0,2 g, baltymų 6,1 g, druskos 1,93 g.
Sudedamosios dalys: OŽKŲ SŪRIS: (pasterizuotas OŽKŲ PIENAS, druska, augalinis šliužo fermentas), PIENO milteliai, vanduo, SVIESTAS, karamelizuoti svogūnai 6%: (svogūnai, cukrus, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, druska), PIENO baltymai, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, druska, emulsikliai: (E452, E331, E450, E451), stabilizatoriai: (E401, E410, E415, E461), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330, konservantas E202.