Ešerio užkandėlė su moliūgais ir paprikomis 190g
„Šamūkis“ rūkyto ešerio užkandėlė su moliūgais ir paprikomis patiks aštresnių užkandžių mėgėjams. Kadangi ešerys yra gana švelnaus ir subtilaus skonio, čili suteikia deriniui malonaus pikantiškumo. Tepama ant mėgstamos šviežiai keptos duonos, trapučių arba valgoma viena.
Sudedamosios dalys: karštai rūkyta jūrinio ešerio (lot. Sebastes marinus) (ES ir ne ES) filė (druska) 30%, moliūgai 30%, raudonos saldžios paprikos 18%, česnakai, rapsų aliejus, raudona čili paprika, druska, pipirai. 0,25 l talpos stiklainis, grynasis produkto kiekis – 190 g.
Laikymo sąlygos: Laikyti 0–25 °C temperatūroje. Atidarius laikyti šaltai, suvartoti per 2 dienas.