Žemės riešutai be luobelės
Žemės riešutai – tai svarbus baltymų, riebalų, angliavandenių ir mineralinių medžiagų šaltinis. Žemės riešutuose yra B grupės vitaminų (B1, B2, B6), kurių būtina nuolat gauti su maistu, nes organizmas jų nekaupia, taip pat fosforo, geležies, magnio, kalcio, kalio, natrio. Tai gardus greitas užkandis, tinka skaninti kepinius.
Kilmės šalis: Argentina
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 573 kcal / 2376 kJ riebalų – 44 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 6.3 g, angliavandenių – 13 g, iš kurių cukrų – 6.2 g, baltymų – 27 g, druska – 0 g
Laikymo sąlygos: mažiausia leistina laikymo temperatura: 5° C Didžiausia leistina laikymo temperatura: 25° C