Špinatų milteliai
Špinatai – nekaloringa ir žmogaus organizmui labai naudinga daržovė.
Milteliai pagaminti iš špinatų lapų, džiovintų žemoje (42-45 °C) temperatūroje – taip maksimaliai išsaugomos maistinės medžiagos ir ryški spalva.
Miltelių maistinei vertei išsaugoti, ruošiant patiekalus, jų temperatūra neturėtų būti aukštesnė nei 60 °C.
Be dažiklių, konservantų ir kitų priedų. Be glitimo. Termiškai neapdorota – nekepta ir nešaldyta.
Sudedamosios dalys: 100 % džiovinti špinatai
Laikyti tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C
Kilmės šalis: Lenkija/Kinija
Energinė vertė 100g: 221 kcal; vanduo 60,6 ml; balymai 27,6g; angliavandeniai 6g; skaidulos 28,3g; cukrus 5,3g; riebalai 3,3g, iš jų sotieji riebalai 0,4g; druska 1g.
NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius špinatų miltelių dėkite į maistą, kokteilius, sriubas, salotas ar sūrius kepinius.