Džiovintos slyvos Ashlok be kauliukų
Šios džiovintos slyvos – itin gardžios bei minkštos.
Įtraukti džiovintas slyvas į savo kasdieninį racioną labai paprasta, nes jos puikiai tiks gaminant padažą vištienai, ruošiant įdarą pyragui, gardinant mėgstamą košę, kokteilius, salotas su sūriu ar paruoštą tyrę tepant ant skrudintos duonos.
Kilmės šalis: Čilė, Uzbekistanas
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 237 kcal/1007 kJ, riebalų 0,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandenių 55.8 g, iš kurių cukrų 47,9 g, baltymų 2,6 g, druskos 0,12 g.
Sudedamosios dalys: 99,4 % slyvos, saulėgrąžų aliejus, konservantas kalio sorbatas (E202).
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.