Alyvuogių aliejus Extra Virgin Dorica „Physis of Crete 0.2“ 250ml butelyje
Physis of Crete 0.2“ – aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus (ypač tyras alyvuogių aliejus) butelyje, turintis labai mažą rūgštingumą ir vaisių aromatą! Tinka kepimui. Šalto spaudimo aliejus.
„Physis of Crete 0.2“ išgaunamas iš tiesiogiai atrinktų alyvuogių mechaninėmis priemonėmis. Koroneiki veislės alyvuogių įvairovė kasmet auginama šeimų, turinčių gamybos tradicijas, kurios kuria aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus kokybę. Idealiai tinka Viduržemio jūros dietai. Puikiai tinka salotoms ir maisto ruošimui.
Maistinė vertė:
100 ml: energetinė vertė: 824 Kcal/ 3389 kJ, Riebalų 92 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 13 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 73 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 6 g. Angliavandenių 0 g, iš kurių cukrų – 0 g, baltymų – 0 g, druskos – 0 g.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje kambario temperatūroje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Esant žemesnei nei +7º C laipsnių temperatūrai, produkte gali atsirasti tirštų nuosėdų. Nuosėdos išnyks aukštesnėje nei 7º C temperatūroje. Tai natūralus procesas, neįtakojantis produkto kokybės.
Rūgštingumas – 0,29% max;
Peroksidų skaičius – ≤20mEq;
Vaško kiekis -≤150mg/kg;
Ultravioletinių spindulių absorbcija: K270 – ≤0,20; K232 – ≤2,50; DK – ≤0,01
Gamintojas: “Physis of Crete” by Asmarianakis Family.