Skriveru marcipaninis batonėlis juodajame šokolade 40 g
Sudedamosios dalys: Marcipano masė 75% (cukrus, MIGDOLAI -38%, vanduo, drėgmę sulaikanti medžiaga – sorbitas, invertinio cukraus sirupas, gliukozės sirupas, invertazė), tamsusis šokoladas – 25% (kakavos masė (kurio sudėtyje yra 55% kakavos), cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis – SOJOS lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas). Produkte gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir PIENO pėdsakų.
-
Laikymo sąlygos: Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, neužšaldyti. Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 22°C.
Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė vertė
1928,00 kJ / 460,00 Kcal
Riebalai
24,00 g
Sočiosios riebalų rūgštys
0,00 g
Angliavandeniai
54,00 g
Cukrūs
47,00 g
Baltymai
6,70 g
Druska
0,00 g