Ryžių dribsniai
Tai greitai paruošiami ryžių dribsniai. Ryžių dribsnių taip pat galima dėti į kepamos duonos, bandelių, blynų tešlą.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 360 kcal/1510, riebalų 0,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g, angliavandenių 77 g, iš kurių cukrų 0,5 g, baltymų 6,7 g, druskos 0 g.
Sudedamosios dalys: ryžių dribsniai. Sudėtyje gali būti glitimo.
Kilmės šalis: Mianmaras
Paruošimo instrukcija: į 200 ml verdančio vandens arba pieno įberkite 50 g dribsnių. Išmaišykite ir virkite 2 minutes. Uždenkite puodą dangčiu ir palaikykite uždengę 3 minutes.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 25°C.