Tai gardūs traškūs migdolų riešutai – puikiai tinka paįvairinti kasdieninius užkandžius. Pakepinti bei sūdyti tampa itin pikantiški.
Migdolų riešutai labiausiai vertinami dėl didelio baltymų kiekio. Baltymai padeda auginti ir išsaugoti raumenų masę, svarbūs normaliai kaulų būklei palaikyti
Sudedamosios dalys: MIGDOLAI 98%, valgomoji druska 1,0%, rafinuotas nehidrintas rapsų aliejus, natūralus antioksidantas rozmarino ekstraktas. Gali būti SEZAMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 636 kcal/2606 kJ, riebalų 54 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,2 g, angliavandenių 23 g, iš kurių cukrų 4,4 g, baltymų 22 g, druskos 0,7 g.
Kilmės šalis: JAV