Gysločio sėklų luobelės
Gysločio sėklų luobelėse gausu skaidulų, kurios šalina iš organizmo šlakus, slopina apetitą todėl vartodami jas organizmą praturtinsite virškinimui naudingomis skaidulomis, išvalysite žarnyną.
Sudedamosios dalys: gysločio sėklų luobelės
Kilmės šalis: Indija
Maistinė vertė 100g: 738 kj/176 kcal; riebalai 0,6g, iš jų sočiųjų riebalų 0 g; angliavandeniai 6,1g, iš jų cukrų 0,1g; skaidulinės medžiagos 86g, iš kurių baltymai 1,6g, druska 0,1g.
Gysločio sėklų luobeles labai paprasta vartoti. Gardinkite salotas, įbarstykite į sausus pusryčius ar daržovių kokteilius, kepant kiaušinienę, duoną, bandeles, blynus bei kitus kepinius. Reikės mažiau miltų, o gaminys bus purus.
Siekiant valyti organizmą, 1 arbatinį šaukštelį luobelių užpilkite stikline (200 ml) šilto vandens, tuomet išmaišyti ir palaukus 1-2min – išgerti, nes poto labai sutirštėja tampa lyg želė.
Luobelėms išbrinkus organizme, jos žarnynu keliauja tarsi šluota ir, slinkdamos žemyn, absorbuoja bei pašalina toksinus. Luobeles galima gerti ir su kitais šiltais skysčiais: pienu, vaisių sultimis ar pan.
Dienos norma suaugusiems – 2 ar 3 arbatiniai šaukšteliai.