Sojų padažas, 175 ml.
Skystas pagardas sriuboms, salotoms, padažams, troškiniams, mėsai. Ypač tinka gaminant kinietiškus ir rytietiškus patiekalus.
Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, valgomoji druska (maks. 10 %), cukrus, hidrolizuoti sojų baltymai 7 %, baltasis vynas, fermentuotas spirito actas, slyvų uogienė (cukrus, slyvos, obuolių tyrė, vanduo, modifikuotas kukurūzų krakmolas, tirštiklis: gelano guma, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, dažiklis: karamelė, kvapioji medžiaga), skonio stipriklis: mononatrio glutamatas, dažiklis: amoniako karamelė, mielių ekstraktas, pomidorų milteliai, kvapioji medžiaga, česnako ekstraktas, čili ekstraktas, tirštiklis: ksantano guma, gvazdikėliai.
Sudėtyje gali būti pieno, riešutų, garstyčių ir kiaušinių pėdsakų.
Gamintojas: „Korni“
Kilmės šalis: Čekija