Medaus skanėstas su juodaisiais serbentais
Tai pievų žiedų medus ir juodieji serbentai. Puikus derinys.
Tinka skanauti vieną, ruošti arbatą, tepti ant skrebučio ar sūrio.
Gamyboje nenaudojama jokių konservantų, skonio stipriklių, dirbtinių saldiklių ar dažiklių.
Nerekomenduojama vartoti asmenims, alergiškiems produkto sudedamosioms dalims.
Sudedamosios dalys: Pievų medus (95 proc.), šalčiu džiovinti (liofilizuoti) juodieji serbentai (5 proc.)
Energinė vertė – 1308 kJ / 325 kcal Riebalai – 0,01 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0,0 g Angliavandeniai – 79,60 g
iš kurių cukrų – 79,60 g Baltymai – 0,5 g Druska – 0,0 g