Kafija
Kafijos – taip prieškario Lietuvoje vadintos natūralios bekofeinės kavos alternatyvos, nuo seno geriamos Rytų, Vidurio ir Šiaurės Europoje.
Visos kavos skiriasi ne tik fitoterapiniu poveikiu organizmui, bet ir skoniu, kurio paletė kinta nuo sodraus kartumo iki jaukaus saldumo. Balinimas pienu padeda atskleisti poskonius, sušvelninti taninų kartumą, o receptų įvairovė vilioja išmėginti mūsų kafijas ir desertų gamybai.
Žaliava – kruopščiai perrinktos ir silpnai skrudintos šaknys iš Lietuvos ir kaimyninių šalių.
Be kofeino, tinka veganams, vaikams – išrankiausiems, kiekvienas atras savo mėgstamą skonį.
Sudedamosios dalys: itin švelniai paskrudintos kiaulpienės (Taraxacum officinale), paprastosios cikorijos (Cichorium intybus) šaknys ir didžiosios varnalėšos (Arctium lappa L.) šaknys, karamelinis miežių salyklas.
Skonis: išieškota autentika – santūri lietuviška prabanga kavos puodelyje. Juodos duonos ir karamelės kvapnuma, kartaus šokolado ir skrudintų riešutų garduma byloja ne tik apie malonumus, bet ir apie sveikatos išmonę. Ir naują būdą džiaugtis laime kasdienine.