Jaukaus žiemojimo
Kafijos – taip prieškario Lietuvoje vadintos natūralios bekofeinės kavos alternatyvos, nuo seno geriamos Rytų, Vidurio ir Šiaurės Europoje.
Visos kavos skiriasi ne tik fitoterapiniu poveikiu organizmui, bet ir skoniu, kurio paletė kinta nuo sodraus kartumo iki jaukaus saldumo. Balinimas pienu padeda atskleisti poskonius, sušvelninti taninų kartumą, o receptų įvairovė vilioja išmėginti mūsų kafijas ir desertų gamybai.
Žaliava – kruopščiai perrinktos ir silpnai skrudintos šaknys iš Lietuvos ir kaimyninių šalių.
Be kofeino, tinka veganams, vaikams – išrankiausiems, kiekvienas atras savo mėgstamą skonį.
Sudedamosios dalys: paprastojo ąžuolo (Quercus robur) gilių branduoliai 74 %, prieskoniai 26 %: Ceilono cinamonas, ciberžolė, imbieras, gvazdikėlis, kardamonas, anyžius.
Skonis: žiemos jaukumui, Kalėdų ryto džiaugsmui, grįžtančios saulės laukimui – įmantraus skonio ir kvapo prieskoninė kava be kofeino šventiniam stalui ir prabangiai kasdienai.